Reisprogramma 2020 Emmausklooster Velp

Wat maakt dat wanneer we volwassen zijn, de magie en het intens beleven van plezier zoveel mogelijk buiten de deur proberen te houden. Dat verhalen, sprookjes en de eenhoorn tezamen met de kindertijd naar Luilekkerland zijn vertrokken. Durf weer te dromen en te geloven dat dromen werkelijkheid kunnen worden. Graag neem ik je mee in een wereld van pure magie in het Emmausklooster in Velp


Voor jou als reiziger

‘Opnieuw leren kijken in het licht van magie, is het overgeven aan dat wat ontstaat’.

Met deze gedachte organiseer ik familieopstellingen in het Emmausklooster in Velp. Voel jij jezelf een reiziger op het pad van bewustwording, en ben je op zoek naar jouw ware gevoel of missie? Wil je balans vinden en in verbinding komen met jezelf en je omgeving? Zet die stap en meld je aan als deelnemer voor een familieopstelling.
Middels gerichte vraagstelling aan jouw gevoelswereld en het door jou positioneren van belangrijke representanten, ontvouwt zich een verhaal welke richting en inzicht geeft op jouw specifieke vraag. Ook in de rol van representant, wordt jouw gevoelsleven geraakt en krijg je inzicht in thema’s die in jouw leven spelen.


Zie bijgevoegd document (download) voor het reisprogramma

Voor organisaties

Mag er wat meer magie, spel en samenwerking zijn binnen je organisatie? Wil je graag nieuwe stappen gaan zetten als ZZP’er, met je eigen bedrijf of inzicht krijgen in een keuze of situatie, neem dan deel aan een organisatieopstelling. De antwoorden zijn vaak binnen handbereik als je de juiste handvatten durft op te pakken. Met een nieuwe blik zul je het Emmausklooster verlaten en (innerlijke) groei ervaren

Zie bijgevoegd document (download) voor het reisprogramma

Wil je graag deelnemen? Meld je dan op tijd aan via een berichtje aan: ingrid@calumma.nu
Vermeld je naam, telefoonnummer en datum/data van deelname.

Ik neem daarna persoonlijk contact met je op.