Familieopstellingen in het Emmausklooster Velp

Sinds begin dit jaar ben ik één van de vrijwillige gezichten binnen het Emmausklooster te Velp. En zorg samen met een groep van enthousiaste gastmensen voor ontvangst wanneer je bij het Emmausklooster aan de grote bel trekt.
Een plek waar je tot rust komt, kunt bezinnen, kunt ontmoeten en kunt verbinden.

Het Emmausklooster zal het decor zijn voor een aantal middagen waarbij ik familieopstellingen wil gaan begeleiden. Het klooster is een prachtige plek waarbinnen liefdevolle aandacht, respect en verbinding belangrijke kernwaarden zijn. Het opstellingenwerk past dan ook mooi binnen de kernwaarden van het klooster waarbij de magische kracht van deze plek de gevoelsbeleving intensiveert.

Voor wie? Voor eenieder die zich wil blijven verwonderen, het contact met zichzelf wil aangaan en geïnteresseerd is in opstellingenwerk.

‘Opnieuw leren kijken in het licht van magie, is je overgeven aan dat wat ontstaat’

Nieuwsgierig? Bezoek dan even de webpagina en meld je aan! https://lnkd.in/gdMvpYq

Ik open ook graag eens de deur voor jou!